Lagerrensning

Vår mest generösa kampanj någonsin!

Rea på borstar & Bema sopredskap i webshopen.

Gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

Till kampanjvaror

Sweeptech, Weber bürstensysteme och Bema Maschinenfabrik

Varumärken

Vi är officiell representant i Sverige för nedan varumärken

Weber Bürstensysteme gmbh – Borstar i världsklass!

Vi, Sweeptech AB, är officiell distributör i hela Sverige för Weber Bürstensysteme sortiment av borstar till gatusopmaskiner samt deras tillbehör till trimmer och röjsågar.

Weber har tillverkat borstar i Bad Camberg i Tyskland i 130 år! Weber står för kvalité, miljötänk och innovation. De har flertalet patent inom teknik för borstar och sopning samt egenutvecklade råmaterial med utmärkta egenskaper för användning på sopmaskiner. WaveLine CrownLock® är en patenterad Zig-Zag borstring och stråmaterialet BIOLON® är framtaget av Weber.

Sweeptech AB och Weber bürstensyteme gmbh har varit partners sedan år 2019.

https://www.weberbrushes.com/

Handla borstar från Weber online

Bema maschinenfabrik gmbh – Ledande tillverkare av sopvalsar, sopskopor och snöplogar!

Vi, Sweeptech AB, är officiell distributör i hela Sverige för Bema maschinenfabriks hela sortiment av sopvalsar, sopskopor och snöplogar samt fler redskap för renhållning av gator, parker och grönyta.

Bema är en av europas största tillverkare i branschen (om inte den största?) med en produktion på ca. 3000 enheter per år. Kvalité och robusthet genomsyrar hela fabriken tyska Voltlage och Bemas sopmaskiner levererar alltid perfekt prestanda och god driftsekonomi tack vare enkelt underhåll och lågt slitage. Bema har tagit fram världens första sopredskap anpassade för elektriska entreprenadfordon och har vunnit fler priser för sina tekniska lösningar.

Sweeptech AB och Bema maschinenfabrik har varit partners sedan år 2022.

https://www.bema-sweeper.com/

Bema maskinredskap

Sweeptech – Svensktillverkade redskap för gaturenhållning och snöröjning.

Sweeptech är våra egenutvecklade och egentillverkade produkter. Man sätter sitt eget namn på produkter som man är stolt över helt enkelt. Enkla produkter utan krångel är något som vi strävar efter samtidigt som vi jobbar med ständiga förbättringar, kvalité och hållbarhet både när det gäller våra produkter och vår produktion.

Sweeptech har tillverkat snöplogar och sopaggregat i Mjölby kommun sedan år 2004.

Sweeptech maskinredskap

Import, eget lager och försäljning till både slutkund och ÅF.

Distributör, vad innebär det?

Vi säljer dessa fantastiska produkter från varumärkena ovan direkt till slutkund, men vi kan inte nå ut till hela Sverige själva. Därför behöver vi även återförsäljare i hela landet och vi är alltid intresserade av att knyta kontakter med nya återförsäljare. Intresserade av att sälja produkter från Weber, Bema eller Sweeptech? Tveka inte att kontakta oss!

Kontaktinfo