Utökat sortiment med Unik borstring – WaveLine CrownLock®

Hög effektivitet, lång livslängd och perfekt svepningseffektivitet – det här är de viktigaste funktionerna i WaveLine och CrownLock®-systemet.

En unik profil ger perfekt passform. Tack vare den unika CrownLock® utformningen på navet sitter borstringarna tätt ihop på axeln. Ringarna förskjuts inte ens vid höga hastigheter.

 

Vi på Sweeptech är förtjusta i innovativa lösningar  och blev förstås mycket intresserade när vi fick upp ögonen för denna Zig-Zag borstring som kallas WaveLine  CrownLock®  som har en unik utformning  på navet som är patenterad av den tyska tillverkaren.  Förutom den unika designen så  håller borstringen högsta kvalité! Allt från materialvalet och hela tillverkningsprocessen övervakas noga av tillverkaren för att slutprodukten ska klara hårda påfrestningar i tuffa miljöer i kombination med  bästa möjliga livslängd.

Vi tog hem 3 olika dimensioner av denna ring förra våren och succén lät inte vänta på sig. Vi levererade snabbt över 1000 st. ringar! Till den här våsopningen har vi därför valt att ta hem ytterligare 5 olika dimensioner som nu finns upplagda  i nätbutiken. Så vi kommer i dagsläget att lagerhålla 8 olika dimensioner och vi håller så klart dörren öppen för att utöka detta ytterligare. Hör gärna av er om ni söker någon speciell dimension.

Kolla gärna in det här filmklippet på hur borstringen WaveLine  CrownLock® hanterar tung sopning:   Filmklipp