Nytt digitalt verktyg för inköp av borstringar

Sweeptech AB kan mycket stolt lansera ett egenutvecklat verktyg för maskinborstar på tisdagen 13/12.

Det finns en oändlig mängd olika tillverkare av sopvalsar och en mängd olika modeller, somliga mer kända än andra. Det är inte alltid så lätt att veta vilken borstring man ska ha till sin sopvals eller hur många man ska ha. Sweeptech har därför tagit fram ett nytt verktyg för att ge svar på detta: Sopvals-konfiguratorn!

Denna konfigurator ger ett snabbt svar på vad som passar på just kundens sopvals, antal som krävs och en tydlig överblick på vilka olika typer av borstringar som finns tillgängliga. Detta underlättar inte bara inköpsprocessen, utan minskar även antalet ev. felbeställningar och behov av returfrakter. Vilket sparar både tid, pengar, frustration och miljö!

Vet beställaren vilken tillverkare och modell på sopvals som hen har så visar sopvals-konfiguratorn rätt kombination av borstar och pris på detta på endast två klick!

Är tillverkare eller modell okänt så får beställaren guidning i fem enkla steg i vilka dimensioner som styr valet av bosrtringar och hur man mäter eller hittar informationen. Allt direkt på skärmen!

TILL SOPVALS-KONFIGURATORN

Detta digitala verktyg har blivit verklighet delvis tack vare att Sweeptech AB har beviljats stöd från EU i form av digitaliseringscheckar.
EU bidrar till digital utveckling hos Sweeptech