Ny produktkategori i nätbutiken - Belysning från Viking Lighting!

Extremt tålig belysning utvecklad för att användas ute i fält, även under tuffa förhållanden från  -30°C  upp till 50°C .

Smarta infästningsmöjligheter gör den väldigt mobil -lätt att ta med sig, fästa på utsidan av ett fordon och även smidig att flytta runt och vinkla för att få ljuset  där du vill ha det.

Funkar även lika bra i verkstaden som  till att lysa upp gårdsplanen .

Viking Lighting arbetsbelysning är en prdodukt framtagen av Teknoprod  AB som är ett företag som Sweeptech har ett mångårigt samarbete med kring bl.a. kablagetillverkning till våra vikplogar.  I och med detta så har vi använt oss av  Viking Lighting armaturer för eget bruk sen flera år tillbaka och tänkte att nu är det dags att låta våra kunder få ta del av dessa fantasiska  belysningsprodukter! Kika in under kategorin belysning. 

En personlig favorit är Viking Lighting 12-volts armaturer med ciggkontakt tillsammans med  en magnetfot.  Lätt att få med sig på de flesta typer av fordon och är perfekt när man behöver  belysning bredvid fordonet. T.ex. när man  ska utföra service på ett annat fordon ute i fält.

230-volts armaturerna är så klart perfekta för att lysa upp gårdsplanen/parkeringen,  inne i verkstaden eller i stallet. 

2020-11-26 15:18