50-60 mm. breda, unika och patenterade borstringar!
Sidoborste G1 Vår mest sålda sidoborste! Sitter på Bemab G1, Drivex och många fler.
Borstkam G1. 180x950 mm. Vår populäraste borstkam. Nu med ännu mer plast för längre livslängd!

Borstar till sopmaskiner för effektiv gaturenhållning.

Nedan finns ett urval av alla borstar som vi kan erbjuda till er sopmaskin.

Sweeptech erbjuder borstar till de flesta förekommande fabrikat av sopmaskiner på marknaden. Vårt sortiment växer ständigt med fler dimensioner, materialval och utföranden av borstringar, borstkammar, ogräsborstar, sidoborstar, frontborstar och borstvalsar för gatusopning, men även borstar för industriellt bruk. Vi samarbetar med ett flertal leverantörer av borstar för att kunna erbjuda de borstar som passar kundens sopmaskin och användningsområde bäst, till konkurrenskraftiga priser och med bästa möjliga service när det gäller leveranstider och teknisk support. Oavsett om ni sopar med en bogserad sopmaskin, en frontmonterad sopvals eller en lastbilspåbyggd maskin så gör vi alltid vårt yttersta för att se till att ni får borstar som gör jobbet!

Vi har sidoborstar/frontborstar till bl.a. Bemab, Broddway, Broddson, Holms, Hako och många fler. Vi har även delade sidoborstar som består av 3 eller 4 segment som oftast går att använda istället för borstknippen, vilket sparar mycket tid vid borstbyten.

De flesta borstkammar, även kallat för borstlister, vi säljer har stålrygg men vi kan även erbjuda borstkammar med plastrygg.

Borstringar har vi i flera olika varianter – från raka ringar till veckade så kallade ”Z-Z” ringar i olika material. Vårt senaste tillskott i sortimentet är 50-60 mm breda borstringar som har en unik uppbyggnad som är patenterad av tillverkaren. Dessa ringar ger en överlägset tät vals och är mycket väl lämpade för sopning i snö, salt och s.k. cykel-saltning.

Hittar ni inte borstar till er sopmaskin nedan så kontakta oss så tar vi hem det åt er, om vi inte redan har det på hyllan!